Bedrijfsuitje

Over deze activiteit zal nog lang worden nagepraat! Fun voor alle leeftijden, zowel voor vrouwen als mannen. Mogelijkheid te boeken voor een uur tot een dagdeel spelen, waar u maar wilt, dus ook prima te combineren met andere activiteiten. Wij kunnen een aantal locaties aanbevelen in omgeving Den Haag, Leiden, Zoetermeer en Rotterdam.

In het kader van de Werk Kosten Regeling, is het mogelijk een leuke activiteit te doen zonder dit in de WKR te laten vallen. Wij faciliteren dit door de mogelijkheid het lasergamen te koppelen aan training en teambuilding of op locatie bij uw bedrijf de activiteit aan te bieden.Wij adviseren u hier graag over.

Naar uw wens kunnen we een speciaal programma maken, ook als u met heel grote groepen komt, inclusief competities, uitgebreide scenario’s en de nodige hapjes en drankjes, maar ook een coach om de teamsamenwerking te evalueren. bedrijfsfeest actief lasergamenWordt uw teamuitje ook fiscaal aantrekkelijk!

Terwijl bepaalde teams spelen kunnen de andere teams toekijken vanaf de borreltafel onder het genot van een drankje met hapjes en is er genoeg om over te praten en te lachen. Ondertussen bereiden ze hun volgende missie voor. In één moeite regelen we ook voor u de catering, zie de arrangement mogelijkheden. Handig: één aanspreekpunt en één rekening.  Reserveer hier uw bedrijfsuitje.

Wilt u uw team ook nog verder ontwikkelen en uw teamactiviteit fiscaal aantrekkelijk maken? Wij kunnen een coach voor evaluatie van de team. Kijk even naar onze trainings- en  coachingsmogelijkheden.