Veelgestelde vragen

Hieronder ziet u antwoorden op veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op via mail of telefoon. Op de contactpagina ziet u onze contactgegevens.

Wat als het regent?
In de eerste plaats regent het niet vaak en al zeker niet hard. Onze outdoor apparatuur is goed bestand tegen regen en onze ervaring is dat de deelnemers aan de lasergame er ook geen probleem mee hebben als ze aan het spelen zijn. Omdat we in bossen lasergamen heb je ook minder last van de regen. Wanneer het nu echt hard regent heeft u de keuze uit de volgende mogelijkheden:
– even schuilen tot de ergste bui over is
– uitstel naar ander tijdstip of andere datum
– cancellen en uw geld terug

Welke kleding moeten we dragen?
Wanneer u boekt bij Combatzonelive voor uw verjaardagsfeestje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest krijgt u een overall en een pet te leen. We adviseren wel stevige buitenschoenen aan te trekken en uw kleding aan te passen aan de buitentemperatuur.

Is de tijd die ik boek inclusief instructie?
Nee, de tijd die u boekt is zuivere speeltijd. Als u dus boekt voor een uur, duurt het geheel ongeveer een uur en 40 minuten omdat buiten de speeltijd instructie wordt gegeven en omgekleed wordt. We beginnen met de instructie op de aangegeven aanvangstijd, u hoeft dus niet eerder aanwezig te zijn dan de aanvangstijd die u heeft geboekt.

Mag ik foto’s maken en/of zelf eten en drinken mee nemen?
Ja, dat mag, maar wij bieden u voor weinig geld het volgende pakketje aan: glaasje fris en zakje chips samen voor 2 euro per kind.  (keuze uit Fanta, Wickey en Cola, keuze chips naturel en paprika).

Welke leeftijd is geschikt om te lasergamen?
Gezien de grootte van de uitrusting, de intensiteit en de complexiteit van het spel, adviseren wij dat kinderen minimaal 8 jaar oud zijn. Wij accepteren geen boekingen voor groepen kinderen die 7 jaar of jonger zijn.