klanttevredenheidsonderzoek verjaardagsfeestje met quotes

terug naar verjaardagsfeestje

In ons klanttevredenheidsonderzoek hebben wij de vraag gesteld:
Hoe zou u de beleving bij Combatzone Live aan anderen omschrijven?
Hieronder de ongesencureerde quotes van de mensen die deze vraag hebben beantwoord en een kinderfeestje hadden geboekt:

πŸ™‚ Voor ons was het een actief kinderfeestje waar de kinderen van 10 jaar zowel jongens als meisjes hun energie kwijt konden, het spel element, het samenwerken en de kick. Alle kinderen waren super enthousiast wat wij ook later van de ouders begrepen. Top feest. Lokatie in de buurt, lasergamen buiten maakte het realistischer, normale prijs en goede begeleiding, kinderen waren helemaal onder de indruk. Zeker voor herhaling vatbaar.

πŸ™‚ Voor onze zoon zijn 8ste verjaardag hebben wij gelasergamed. Voor stuiterende jongetjes van die leeftijd was dit een fantastisch avontuur, ze hebben zich 1,5 uur zeer goed vermaakt zonder zich te vervelen. Voor hen kon het niet lang genoeg duren, zeker toen het wat donkerder werd, werd het superspannend. Een maand later hebben we als afsluiting van het jaar met de rugbyclub dit met 50 kinderen herhaald. Ondanks de enorme regen was dit wederom een groot succes. Ik kan het iedereen aanraden, ook al ben je niet van de soldaten en oorlogje voeren (zijn wij ook niet). Voor jonge jongens (en vaders) een geweldige ervaring.Het was een fantastisch feestje en alle jongens waren enthousiast. Ook prettig dat het gewoon buiten was.

πŸ™‚ Hoi Nanko, bedankt voor het geweldige feestje dat je voor mijn zoon georganiseerd hebt! Iedereen was super enthousiast, ik ga je zeker nog eens laten komen! Ik kan het iedereen aanraden!

πŸ™‚ ik vond het echt heel erg leuk en spannend, echt het geld waard!!!

πŸ™‚ Wij hebben bij combat zone live geboekt voor een kinderfeestje. Het was een groot succes, de jongens ( tussen de 7 en 8 jaar) vonden het het leukste kinderfeestje ooit! Ze zagen er ook erg stoer uit in hun legeroutfits. Zeker voor herhaling vatbaar.

πŸ™‚ Wij hebben met de groep kinderen die met de turnvereniging mee op kamp waren genoten van het lasergamen. Voor de kinderen was het een echte verrassing waar ze nog weken over gepraat hebben!

πŸ™‚ Zeker voor een kinder feestje Zeker aan te raden !! Kids hadden nog nooit zo leuk en tof feestje gehad.

πŸ™‚ In één woord : Fantastisch. Tien jongens hebben zich uitstekend vermaakt. We speelden aan het eind van de middag, het werd al schemerig en dat maakte het nog spannender.

πŸ™‚ Inmiddels hebben twee van onze kinderen Combat Zone ervaren en zij vonden allebei erg leuk! Wij gaan zeker nog een keer boeken!

πŸ™‚ kinderen vinden het erg leuk. begeleiding doet het supergoed. het omkleden is erg leuk. er wordt niet beknibbeld op de tijdsduur. relaxed en spannend.

πŸ™‚ Kinderen worden beziggehouden, voldoende variatie in het spel, met name dat het buiten in het bos werd gespeeld maakt dat het net echt lijkt, geschikt voor zowel jongens als meisjes.

πŸ™‚ laagdrempelig, goede prijs/kwaliteit verhouding en lekker buiten

πŸ™‚ Leuk concept waarbij de organisatie heel flebil is en meedenkt over de invulling en mogelijkheden.

πŸ™‚ Leuk gezellig en echt waar voor je geld.De kinderen hebben het er nu nog over. Zo gaaf vonden ze het. Zelf de vaders willen nu ook een keer dus dat gaat dit jaar ook gebeuren.

πŸ™‚ leuke beleveving voor jong en oud, lekker in buiten zijn in het bos!!

πŸ™‚ Leuke inspannende ontspanning

πŸ™‚ Superleuk kinderfeestje. Kinderen kunnen heerlijk hun energie kwijt in de bossen. Ze ‘schieten’ dan wel op elkaar, maar zonder kogels en zonder, in tegenstelling tot binnen lasergamen, felle lampen en herrie. Ongelofelijk dat dit voor deze prijs kan.

πŸ™ Locatie was slecht en rommelig gezeur met parkbeheerder Jammer dat er daarna niet is aangeboden om dit dompertje te doen vergeten. (CZL: heel erg dit. We hebben deze mensen na dit te hebben gezien een gratis middag lasergamen aangeboden met fris en chips)

πŸ™‚ Mijn zoon heeft het zo ontzettend leuk gevonden dat hij graag volgend jaar weer zijn feestje op deze manier wil vieren. Iedereen was verhit en enthousiast.

πŸ™‚ Onder goede (kindvriendelijke) begeleiding coole afwisselende opdrachten in de gezonde buitenlucht uitgevoerd. Op maandag het gesprek op het schoolplein………

πŸ™‚ Spannend en vol uitdaging!! Anderhalf uur actief bezig zijn in de buitenlucht (zelfs in de winter!), héérlijk!!!

πŸ™‚ Spannend, lekker buiten. Leuk dat het meer dan een spel was.

πŸ™‚ Sportieve buitenactiviteit

πŸ™‚ Stoer en spannend

πŸ™‚ Stoere spellen in mooie echte omgeving die heel goed worden begeleid. Heel leuk voor een verjaardagsfeestje van 11-jarigen: iedereen was enthousiast!

πŸ™‚ Supergave ervaring, mooi om te zien hoe geconcentreerd de jongetjes stonden te luisteren naar de briefing! De reacties achteraf ‘Dit was het leukste feestje ooit!‘.

πŸ™‚ Superleuk en origineel kinderfeestje voor jongetjes van 8 jaar. Ze vonden het geweldig.

πŸ™‚ Geweldig spel spelen met vrienden in een leuke buitenomgeving.

πŸ™‚ heel erg leuk, ook heel actief!!

πŸ™‚ Heel leuk en origineel, zeker doen met je kinderfeestje! Leuk met verschillende wapens.

πŸ™‚ Heerlijk actief feestje waarbij de kinderen (en de paar ouders) helemaal opgingen in het soldatenspel.

terug naar verjaardagsfeestje