Wow Zone, Den Haag

Wow ZoneIn de stoere Binckhorst nabij het centrum van Den Haag ligt Wow Zone. Wow zone is een industrieel ingericht lasergame paradijs van 6000m2.

Voor kinderfeestjes, vrijgezellenpartijen, vriendenuitjes en bedrijfsuitjes zijn 7 dagen in de week vele mogelijkheden op Wow Zone.

Ga direct naar de website van Wow Zone

Kinderfeestjes
Voor kinderfeestjes is een standaard lasergamepakket opgesteld bestaande uit drie heats Next Level Lasergamen.  Next Level Lasergamen houd in dat er extra rollen beschikbaar zijn voor de deelnemers, er nieuwe en unieke (in huis ontwikkelde) spellen gespeeld kunnen worden en dat er naast team score een individuele score beschikbaar is.

De heats wordWow Zone kinderfeestjesen afgewisseld met pauzes. In deze pauzes kan je even op adem komen, krijg je instructies voor het nieuwe spel, kan je de score aflezen en de tactieken bespreken en evalueren.

Er wordt hier een leeftijd van 10 jaar gehanteerd, vanwege de complexiteit van het lasergamen, en een minimumtarief voor 8 kinderen gehanteerd.  Het kinderfeestje lasergamen is €17,50 per kind.

Daarnaast is het mogelijk het Next Level Lasergamen uit te brWow Zone vr-met-dinoeiden met de Virtual Reality ervaring door middel van de Oculus Rift. Bij dit programma zullen er twee heats gelasergamed worden waarna ze de VR ruimte ingaan waar ze bijvoorbeeld in een achtbaan terecht komen of meteoren neer moeten halen. Dit pakket is €21,- per kind.

Het feestje kan ook compleet gemaakt worden met ontvangst met cake, tussendoor limonade en afsluitend een kampvuur met marshmallows en knakworstjes. Prijs voor dit complete arrangement inclusief 3 heats lasergamen is €25,-Kampvuur Wow zone

Uiteraard kan ook gekozen worden voor alleen ontvangst met cake €2,50 per kind, alleen afsluiten met kampvuur €5,- per kind of fris en chips tussendoor voor €2,50 per kind.

Vriendengroepen en vrijgezellenpartijen
Voor vrienden en vrijgezellenpartijen zijn er verschillende pakketten qua lasergamen mogelijk. Ook hier wordt een minimumtarief voor 8 personen gerekend. Hieronder de mogelijkheden:

ROOKY
De rooky vorm is de meest basic versie van het lasergamen op Wow Zone:

Individuele score: Nee
Extra features: geen
Rollen: assault en sniper
Mogelijke scenario’s:Wow Zone vrienden

  • Team match
  • Capture the flag
  • Infected

Tarieven:
2 heats (incl. instructies e.d. totale duur 100 minuten) €16,50 pp.
3 heats (incl. instructies e.d. totale duur 140 minuten) €23,50 pp.
4 heats (incl. instructies e.d. totale duur 180 minuten) €29,- pp.

 

PRO
Voor deze gradatie van lasergamen hoef je geen ervaring te hebben met lasergamen Verschil met Rooky zit hem in de meer mogelijkheden die dit pakket heeft:

Individuele score: ja
Extra features: geen
Rollen: assault, sniper, medic, VIP, grenadier en support
Mogelijke scenario’s:Wow Zone

  • Team match
  • Capture the flag
  • Infected
  • VIP hunt
  • Domination
  • Free 4 all

Tarieven
2 heats (incl. instructies e.d. totale duur 100 minuten) €20,- pp.
3 heats (incl. instructies e.d. totale duur 140 minuten) €28,- pp.
4 heats (incl. instructies e.d. totale duur 180 minuten) €35,- pp.

 

Daarnaast is het ook nog mogelijk om het lasergamen te combineren met een light escaperoom. Een light escaperoom is een kleinere en kortere escaperoom die gebouwd zijn op 40 minuten. De kamers zijn geschikt voor 5 à 6 personen en is €10,- per persoon met een minimum van €40,-. Er zijn drie escaperooms beschikbaar.

Bedrijven
Wow Zone bied voor bedrijven vele mogelijkheden met verschillende activiteiten welke te combineren zijn met horeca. Alles hebben wij in een infosheet verwerkt welke hier te downloaden is:

wowzone-bedrijfsuitje-teamfotoUiteraard is er altijd de mogelijkheid om contact met ons op te nemen per mail (info@wowzone.nl) of telefonisch op het nummer 085 – 877 02 91 voor vragen en reserveringen.

Routebeschrijving Wow Zone: