Outdoor Valley Rotterdam Winteractie

WINTERARRANGEMENT KINDERFEESTJE TOT EN MET 31 MAART

Maak gebruik van de korte dagen om een onvergetelijke,spannende en sfeervolle middag te organiseren. Voor kinderfeestjes hebben we daar een prachtig, middagvullend (3,5 uur durend) voor.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Je wordt ontvangen bij Outdoor Valley en krijgt je eigen Tipi om je vriendjes te ontvangen en cadeautjes uit te pakken bij een lekker glaasje ranja. Daarna komt je Combatzone instructeur en wordt je gezicht gecamoufleerd, gaan de camouflagepakken aan en vertrek je naar het trekvlot, waarmee je de rivier oversteekt, de Combatzone in.

Hier krijg je uitleg oveIMG_3548r het spel en de uitrusting en worden teams gemaakt. Je speelt verschillende scenarios, waaronder diffuse the bomb (maak de bom onschadelijk), speciaal voor het winterarrangement.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na het lasergamen kom je terug in de tipi, waar je je kunt opwarmen aan het kampvuur en een lekker maaltje krijgt voorgeschoteld.
Als toetje braad je je eigen marshmellows boven het kampvuur. Dit gaan je vriendjes niet vergeten!

IMG_3594Nu boeken bij Outdoor Valley.

TARIEF
Groep van 10 kinderen 215 euro, inclusief 1 uur lasergamen, oversteek met trekvlot, kindermenu, ranja, tipi, kampvuur en marshmellows.
Meerprijs per extra kind (boven 10 kinderen): 21,50 euro,
Minderprijs per kind (onder de 10 kinderen) 9 euro.
Meerprijs 1,5 uur gamen ipv 1 uur: 40 euro.