Reserveren Buitenplaats Vlaardingen

RESERVEREN LASERGAMEN

Let op: Bij locatie Buitenplaats Vlaardingen krijgt u standaard:
-gratis gebruik van Walky Talkies en
-gratis fris en zakje chips
De kosten per persoon zijn daarom wel 3 euro boven het standaard tarief per persoon.

Bij Buitenplaats (tel 010 435 9222) kunt u kindermenus, BBQ en andere zaken bestellen. Kijk onder arrangementen voor de mogelijkheden.

Met onderstaand formulier kun je een reservering maken. Als je wilt boeken voor een woensdag of weekenddag, kijk dan eerst even naar onze datalocatie planning onder “locaties“. Je kunt dan zien op welke locatie we op een bepaalde dag staan. Je kunt boeken voor alle dagen in de week gedurende het hele jaar behalve:
4 mei en 22 december t/m 10 januari

Bij het boeken verklaar je tevens bekend en akkoord te zijn met de algemene voorwaarden. Hierin staat onder anderen beschreven hoe wordt omgegaan met aansprakelijkheid, annuleringen en wijzigingen van de boeking. 

Alle velden aangegeven met een * zijn benodigde velden om een reservering te kunnen maken. Deze gegevens zullen vertrouwelijk behandeld worden en niet aan derden verstrekt worden.

1) Je gegevensVoornaam *
Achternaam *
E-mail *
Mobiel *
Postcode *
Huisnummer *
2) Je reserveringLocatie: Buitenplaats, Vlaardingen, Vaste Locatie
Voor welke datum wil je boeken? *
(Klik hier om te zien wanneer we bij locatie Buitenplaats staan staan.
Aanvangstijd*
Kies de tijd wanneer je wilt beginnen met de instructie. Aansluitend wordt er gespeeld.
Speelduur (in uren) *
Je boekt voor zuivere speeltijd, houdt rekening met 30-45 minuten extra voor omkleden en instructie. Voor kinderen t/m 8 jaar adviseren wij maximaal 1 uur, tot 10 jaar 1,5 uur.
Aantal deelnemers*
Aantal deelnemers 8-150. Bij groepen van groter dan 55 personen wordt een carousel/competitievorm opgezet. Prijzen hiervoor op aanvraag.
Leeftijd deelnemers *
Voor kinderen in verband met maten overalls en de lagere prijs t.o.v. volwassenen. Bij kinderfeestjes kunnen ook maximaal 2 volwassenen meespelen voor de kinderprijs. Kies de gemiddelde leeftijd van de kinderen.
3) Eten & DrinkenBij Buitenplaats (tel:010 435 9222) kunt u kindermenus, BBQ en andere zaken bestellen. Kijk onder arrangementen voor de mogelijkheden.
4) Heb je nog Vragen of opmerkingen?Dan kun je dat hieronder aangeven:
5) Algemene VoorwaardenOm te kunnen boeken is het nodig te verklaren dat je bekend bent met onze algemene voorwaarden en hiermee akkoord gaat. Boven aan deze pagina vind je de link om de algemene voorwaarden te downloaden.
Ik verklaar bekend te zijn met de algemene voorwaarden en hiermee akkoord te gaan.