Reserveren Outdoor Valley

RESERVEREN OUTDOOR VALLEY Je kunt lasergamen boeken bij Locatie Outdoor Valley bij Rotterdam alle dagen van de week.

Bij het boeken verklaar je tevens bekend en akkoord te zijn met de algemene voorwaarden. Hierin staat onder anderen beschreven hoe wordt omgegaan met aansprakelijkheid, annuleringen en wijzigingen van de boeking.

LET OP! bij locatie Outdoor Valley geldt een opslag van 5,50 pp. Hiervoor krijg je gratis ranja, chips en walky talkies
Alle velden aangegeven met een * zijn benodigde velden om een reservering te kunnen maken. Deze gegevens zullen vertrouwelijk behandeld worden en niet aan derden verstrekt worden.

1) Je gegevensVoornaam *
Achternaam *
E-mail *
Mobiel *
Postcode *
Huisnummer *
2) Je reserveringLocatie: Bergschenhoek, Outdoorvalley, Vaste Locatie
Voor welke datum wil je boeken? *
(Klik hier om te zien wanneer we bij locatie Outdoor Valley staan.
Aanvangstijd*
Kies de tijd wanneer je wilt beginnen met de instructie. Aansluitend wordt er gespeeld.
Speelduur (in uren) *
Je boekt voor zuivere speeltijd, houdt rekening met 30-45 minuten extra voor omkleden en instructie. Voor kinderen t/m 8 jaar adviseren wij maximaal 1 uur, tot 10 jaar 1,5 uur.
Aantal deelnemers*
Aantal deelnemers 8-150. Bij groepen van groter dan 55 personen wordt een carousel/competitievorm opgezet. Prijzen hiervoor op aanvraag.
Leeftijd deelnemers *
Voor kinderen in verband met maten overalls en de lagere prijs t.o.v. volwassenen. Bij kinderfeestjes kunnen ook maximaal 2 volwassenen meespelen voor de kinderprijs. Kies de gemiddelde leeftijd van de kinderen.
3) Eten & DrinkenPrijzen zijn de meerprijzen in plaats van gratis ranja en chips.

Ranja en Chips (0,00 PP)Ranja en Taart (1,50 PP)Kindermenu OV (3,50 PP, snack naar keus, frietjes, ranja)BBQ OV (18,00 PP- drankjes op rekening. extra: afkoop drank graag aangeven bij opmerkingen)Valley Lunch(10,50 PP drankjes op rekening. extra: afkoop drank graag aangeven bij opmerkingen)Alleen drankjes op rekeningAlleen afkoop drank (2,5 uur, €11 PP)Andere opties (meld uw wensen onder opmerkingen)

4) Heb je nog Vragen of opmerkingen?Dan kun je dat hieronder aangeven:
5) Algemene VoorwaardenOm te kunnen boeken is het nodig te verklaren dat je bekend bent met onze algemene voorwaarden en hiermee akkoord gaat. Boven aan deze pagina vind je de link om de algemene voorwaarden te downloaden.
Ik verklaar bekend te zijn met de algemene voorwaarden en hiermee akkoord te gaan.