Reserveren Lasergamen Overige Locaties

RESERVEREN LASERGAMEN

Met onderstaand formulier kun je een reservering maken. Als je wilt boeken voor een woensdag of weekenddag, kijk dan eerst even naar onze datalocatie planning onder “locaties“. Je kunt dan zien op welke locatie we op een bepaalde dag staan.

Bij het boeken verklaar je tevens bekend en akkoord te zijn met de algemene voorwaarden. Hierin staat onder anderen beschreven hoe wordt omgegaan met aansprakelijkheid, annuleringen en wijzigingen van de boeking. 

Wanneer je in Wow Zone Den Haag, Buitenplaats Vlaardingen of Bergschenhoek-Rotterdam (Outdoor Valley) wilt boeken, gebruik dan de speciale reserveringsformulieren.

Je kunt boeken voor alle dagen in de week gedurende het hele jaar behalve:
4 mei en 22 december t/m 10 januari

Alle velden aangegeven met een * zijn benodigde velden om een reservering te kunnen maken. Deze gegevens zullen vertrouwelijk behandeld worden en niet aan derden verstrekt worden.

1) Je gegevensVoornaam *
Achternaam *
E-mail *
Mobiel *
Postcode *
Huisnummer *
2) Je reserveringKies vaste locatie als je één van onze standaard locaties wilt gebruiken voor het lage tarief (zie schema onder locaties).
Type boeking *
Kies een plaats waar je wilt gamen. Let op! de woensdagen en weekenddagen is er een locatieschema vastgelegd. Dit is te vinden op de website onder "locaties". Als je dus een voorkeur hebt voor een specifieke locatie in bijvoorbeeld Den Haag, kun je een datum kiezen dat we daar staan, of op ma, di, do, vrij boeken. Je krijgt per mail een link naar de routebeschrijving toegestuurd. De locaties Wow Zone, Vlaardingen en Bergschenhoek: gebruik de speciale reserveringsformulieren.
Plaats *
Alleen indien u kiest voor mobiele service of boekt voor dagen die niet vast liggen in het locatieschema, kunt u hier het gewenste speeladres opgeven.
Adres voor mobiele service:
Voor welke datum wil je boeken? *
Speelduur (in uren) *
Je boekt voor zuivere speeltijd, houdt rekening met 30-45 minuten extra voor omkleden en instructie. Voor kinderen t/m 8 jaar adviseren wij maximaal 1 uur, tot 10 jaar 1,5 uur.
Aanvangstijd*
Kies de tijd wanneer je wilt beginnen met de instructie. Aansluitend wordt er gespeeld.
Aantal deelnemers*
Aantal deelnemers 8-150. Bij groepen van groter dan 55 personen wordt een carousel/competitievorm opgezet. Prijzen hiervoor op aanvraag.
Leeftijd deelnemers *
Voor kinderen in verband met maten overalls en de lagere prijs t.o.v. volwassenen. Bij kinderfeestjes kunnen ook maximaal 2 volwassenen meespelen voor de kinderprijs. Kies de gemiddelde leeftijd van de kinderen.
Scholenkorting van toepassing:
Ja
Kortingscode:
3) Leuke en lekkere extra'sFris en chips in de pauze. Fris: keuze uit Coca Cola, Fanta en Wickey. Chips: paprika en naturel.

Fris en chips (2 euro PP)
Ja
Gebruikmaking van 2 walky talkies per team (dus 4 in totaal), incl. externe mic/speaker die aan de kraag kan worden vastgemaakt. Bereik 5 km. Top om de scenario's met geavanceerde communicatie te doen!

Walky Talkies (8 euro per boeking)
Ja
Wij hebben diverse arrangementen voor gezelligheid in het slagveld! Kijk op de website bij arrangementen voor mogelijkheden en prijzen. Wanneer u dit aanvinkt nemen wij contact met u op om uw wensen te inventariseren.

Lunch, borrel, borrelhappen, BBQ en broodjes
Ja
4) Heb je nog Vragen of opmerkingen?Dan kun je dat hieronder aangeven:
5) Algemene VoorwaardenOm te kunnen boeken is het nodig te verklaren dat je bekend bent met onze algemene voorwaarden en hiermee akkoord gaat. Boven aan deze pagina vind je de link om de algemene voorwaarden te downloaden.
Ik verklaar bekend te zijn met de algemene voorwaarden en hiermee akkoord te gaan.


Meest recente berichten