Reserveren lasergamen scholenactie groep 8

Lasergamen scholenactie groep 8
Klik hier om te zien hoe de groep 8 actie werkt en wat de tarieven zijn.

Bij het boeken verklaar je tevens bekend en akkoord te zijn met de algemene voorwaarden. Hierin staat onder anderen beschreven hoe wordt omgegaan met aansprakelijkheid, annuleringen en wijzigingen van de boeking.

Alle velden aangegeven met een * zijn benodigde velden om een reservering te kunnen maken. Deze gegevens zullen vertrouwelijk behandeld worden en niet aan derden verstrekt worden.

1) Je gegevensNaam school *
Voornaam *
Achternaam *
E-mail *
Mobiel *
Postcode *
Huisnummer *
2) Je reserveringType boeking: Groep 8 actie
Kies een plaats waar je wilt gamen. Let op! de woensdagen en weekenddagen is er een locatieschema vastgelegd. Dit is te vinden op de website onder "locaties". Als je dus een voorkeur hebt voor een specifieke locatie in bijvoorbeeld Den Haag, kun je een datum kiezen dat we daar staan, of op ma, di, do, vrij boeken. Je krijgt per mail een link naar de routebeschrijving toegestuurd. De locaties Wow Zone, Vlaardingen en Bergschenhoek: gebruik de speciale reserveringsformulieren.
Plaats *
Alleen indien u kiest voor mobiele service of boekt voor dagen die niet vast liggen in het locatieschema, kunt u hier het gewenste speeladres opgeven.
Adres voor mobiele service:
Voor welke datum wil je boeken? *
De groep 8 actie kan alleen in de ochtenden van de werkweek worden geboekt.
Aanvangstijd*
Aansluitend wordt er gespeeld. Let op! Als je gebruik wilt maken van de groep8 actie kan alleen tussen 10.00 en 11.30 worden gestart en op woensdag kan alleen om 10.00 worden gestart.
Aantal deelnemers*
Vul hier het totaal aantal deelnemende kinderen en begeleiders in. Voor 2 begeleiders wordt niets in rekening gebracht (vul die wel bij het aantal in).
Leeftijd deelnemers *
Voor kinderen in verband met maten overalls. Vul de gemiddelde leeftijd van de kinderen in.
3) Eten & DrinkenIndien aan de voorwaarden van de scholen actie voldaan word, is het lasergamen inclusief fris en chips. Klik hier voor de voorwaarden.
Heb je andere wensen, dan hebben we diverse arrangementen voor gezelligheid in het slagveld! Kijk op de website bij arrangementen voor mogelijkheden en prijzen. Wanneer je dit aanvinkt, nemen wij contact met je op om je wensen te inventariseren.

Lunch, borrel, borrelhappen, BBQ en broodjes
JaNee
4) Heb je nog Vragen of opmerkingen?Dan kun je dat hieronder aangeven:
5) Algemene VoorwaardenOm te kunnen boeken is het nodig te verklaren dat je bekend bent met onze algemene voorwaarden en hiermee akkoord gaat. Boven aan deze pagina vind je de link om de algemene voorwaarden te downloaden.
Ik heb de Algemene voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te zijn.