Scenario’s

Bij het lasergamen in Den Haag, Leiden, Bleiswijk, Zoetermeer Rijswijk-Delft en Gouda-Reeuwijk (de vaste locaties) spelen we bij een uur spelen minimaal 2 van de 3 onderstaande scenarios:

Team Death Match
Dit is het beginspel om er lekker in te komen. Doel is zoveel mogelijk tegenstanders uit te schakelen, maar met je eigen team zoveel mogelijk te overleven. Pas op: friendly fire button is off, dus je kunt je eigen team ook afschieten! 10 minuten kan soms lang duren…

Capture the Flag
Simpel maar super spannend: zorg dat je de vlag van de tegenstander naar je eigen vlag kunt brengen, maar wel levend. De adrenaline giert door je lichaam, is je team in staat een balans te vinden tussen aanvallen en verdedigen? Kun je je vlaggenloper beschermen tegen de vijand? Veel succes…

Verover en verdedig
Een strategisch belangrijke plaats moet worden veilig gesteld en gehouden tot de hoofdmacht arriveert. Natuurlijk is de vijand het zelfde van plan. Een hevige strijd volgt. Wees dapper en standvastig.

Bij een boeking van 1,5 uur of langer spelen we ook nog minimaal 1 van de volgende spannende scenarios:

lasergamen duinenJacht op de sluipschutters
We moeten zone Tango veilig stellen. Verschillende patrouilles hebben al zware verliezen geleden door een elite groep vijandelijke sluipschutters met Morita, lange-afstandsgeweren. De opdracht is simpel: penetreer in vijandelijk gebied en schakel alle vijandelijk activiteit uit. Oh ja, zorg dat je levend terug komt.

Geheime Missie
Je hebt de opdracht een koffertje met zeer geheime informatie naar een geheime locatie te brengen. Omdat de informatie zeer gevoelig is, zit er een self destruct timer en code-slot in het koffertje. Je groep is de weg kwijt geraakt en heeft nog maar 10 minuten over om dwars door de linies van de vijand het koffertje af te leveren. De vijand patrouilleert en zal alles op alles zetten het koffertje te vernietigen. Maak jij het bepalende verschil door het koffertje heel en op tijd af te leveren?

Kill the general

Je team krijgt de opdracht een generaal te escorteren naar een locatie die alleen jullie kennen. De vijand is op de hoogte van het hoog bezoek en patrouilleert in de regio. Zij willen de generaal, dood of levend. Lukt het jullie om de generaal heelhuids af te leveren?

Infected

Het begint met één persoon die infected is. Hij kan wel worden uitgeschakeld, maar kan ook weer levend worden. De rest van de groep wordt door de geïnfecteerde opgejaagd. Als je geraakt wordt door hem, ben je ook infected en kom je bij hem in het team. Wie blijft het langst gezond?