Uitrusting

Bij Combatzone Live heb je géén harnas of masker op, maar krijg je een overall aan. Daarnaast krijg je natuurlijk een lasertagger en een hoofdband met lasersensoren. De laser is ecombatzone live lasertagger scopeen ongevaarlijk infrarood licht. Met de lasertaggers kan je de tegenstander op een afstand tot 200 meter raken! Alle taggers zijn voorzien van een display waarop je het resterend aantal levens, munitie en munitieclips kan zien. Er zijn meerdere “munitieclips” maar pas op, herladen duurt een aantal seconden. Gedurende deze seconden kan je zelf niet schieten maar je kan wel geraakt worden! Je wordt geraakt wanneer iemand een van de sensoren heeft geraakt. Deze sensoren zijn geplaatst op de tagger en op de hoofdband. Als alle levens op zijn, doordat je meerdere keren bent geraakt, word je uitgeschakeld. Het aantal levens en de hoeveelheid munitie kan per scenario verschillen. Alle taggers zijn uitgerust met een scope waarmee je gemakkelijker op je tegenstander kan mikken.

In een team zijn verschillende soorten lasertaggers.

 Combatzone Live tagger assault rifle

De meest algemene tagger is de assault rifle. Deze tagger is goed voor korte en middellange afstand je kan je tegenstander al op zo’n 120 meter afstand raken

 

 

combat zone live uitrusting taggersniperDe sniper is veelal de populairste tagger. Deze is niet zo geschikt voor close combat maar door zijn sluipschuttersvizier wel uitstekend om vanuit de achterhoede de vijand uit te schakelen. Je kan je tegenstander op een afstand van 150 tot 200 meter al raken! Daarom is de sniper ook alleen geschikt voor outdoor scenario’s.

uitrusting walky talkies Combatzonelive

Walky Talkies (optioneel bij te boeken)

Mobilofoons met bereik van 7 km. Ieder team krijgt 2 walky talkies. Middels een Combatzone keycord zijn deze makkelijk om de nek te hangen.