Verjaardagsfeestje

Combat Zone Live is ideaal voor verjaardagsfeestjes en kinderpartijtjes, ook voor meisjes! Het lasergame systeem is absoluut veilig, je hoeft geen maskers of harnas te dragen en je hebt geen risico op blauwe plekken zoals bij paintball. Wij kunnen wel vertellen hoe leuk dit is, maar waarschijnlijk gelooft u onze klanten meer. Kijk naar de ongecensureerde quotes uit ons klanttevredenheidsonderzoek.

DSC_0124Bij ontvangst wordt eerst uitgebreid uitleg gegeven door de trainer. Vervolgens worden de teams gemaakt, gaan de overalls aan en worden de soldaten geschminkt. Partijen herkennen elkaar aan de kleuren lintjes. Papa’s en mama’s mogen natuurlijk ook meedoen.Bij een verjaardagspartij van 1 uur spelen we 3 á 4 spellen met twee verschillende scenario’s, bij 1,5 uur komen er één of twee extra spannende scenarios bij. Alles blijft onder begeleiding van getraind personeel.

Voor maar 2 euro per kind, kunt u een pakketje met fris en chips bijbestellen dat dan in de pauze wordt uitgedeeld. Kinderen kunnen kiezen uit fanta, cola en wickey en bij de chips uit paprika of naturel.

Prijzen: voor kinderfeestjes hanteren we lagere prijzen dan voor volwassenen. zie tarieven.

Locaties: Wij werken met een aantal “vaste locaties”, vooraf uitgezocht in natuurgebieden en parken in o.a. Den Haag, Leiden, Rotterdam, Vlaardingen en Delft. Zie Locaties.

U kunt hier uw Kinderfeestje reserveren.

Meest recente berichten